بامیان؛ دومین دور رقابت‌های انتخابی رگبی میان ۱۰۰ ورزشکار آغاز شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۹:۳۳
بامیان؛ دومین دور رقابت‌های انتخابی رگبی میان ۱۰۰ ورزشکار آغاز شد

دومین دور رقابت‌های انتخابی رگبی میان ۱۰۰ ورزشکار از ۶ ولایت: "

بلخ، غزنی، کابل، کاپیسا، پروان، فاریاب" در میان ۶ تیم از سوی فدراسیون ملی رگبی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در میدان ورزشی مرکز این ولایت آغاز شد.

در مراسم افتتاحیه این رقابت‌ها مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان ، حافظ شفیق رحمان رحیمی آمر تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان؛ حبیب رسول مصعود عضو آمریت هماهنگی امور ولایات و استاد بصیر قیومی عضو تدویر مسابقات ادراه ورزش، صفی الله احمدی معاون فنی فدراسیون رگبی شماری از ورزشکاران و ورزش دوستان اشتراک داشتند.

مولوی عبدالله سرحدی در این مراسم به همه اشتراک کنندگان گفت: " خوشحال هستم که در برنامه ورزشی با شما اشتراک کردم، فعلا نظام اسلامی حاکم است وظیفه ما حفاظت از ناموس، جان، مال، و عزت شما است.

جوانان یک الگو بر همه افراد جامه میباشند،در مسابقات بیرونی یک مثال برای دیگر کشور ها باشید و نمایندگی از نظام اسلامی کنید که کشور های دیگر از اخلاق شما بیاموزند و افتخار کشور خود باشید."

بازی اول میان تیم های ولایت بلخ و کاپیسا صورت گرفت که در نتیجه کاپیسا ۰/۱۰ ولایت بلخ را شکست داد.

این رقابت‌ها به‌هدف انتخاب ورزشکاران برتر برای تیم ملی رکبی برگزار شده، چهار روز ادامه خواهد داشت و در پایان این رقابتها ها ۱۲ بازیکن برتر به تیم ملی انتخاب خواهد شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۹
Background image

بلخ؛ مسابقات جودو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار گردید

رقابت‌های جودو از سوی نمايندگی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۱۰۰ ورزشکار در اوزان مختلف برای مدت یک روز در شهر مزار شریف دایر گردید.

در انجام این پیکارها از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۰
Background image
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۹:۲۲
Background image

برگزاری نخستین دور رقابت‌های پارا شوتینگ میان چهار ولایت در کاپیسا

نختسین دور رقابت‌های پارا شوتینگ (نشانه‌زنی با تفنگ‌های لیزری) با اشتراک ۲۵ ورزشکار چهار ولایت از سوی فدراسیون ملی پارالمپیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز. . .

BACK TO NEWS