مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان کادر رهبری فدراسیون‌ها، استادان و مربیان، رسماً آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم ریاست تربیت بدنی و ورزش هرات در برابر تیم فدراسیون فول‌رزم به میدان رفت و در سه ست پی‌درپی با نتیجه ۳–۰ به پیروزی رسید و نخستین برد جام یادگار را به نام خود ثبت کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS