فراه؛ نخستین دور رقابت‌های امتیازی فوتبال زون غرب در حضور رهبری اداره ورزش کشور با قهرمانی ولایت فراه پایان یافت

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۵ - ۹:۵۰
فراه؛ نخستین دور رقابت‌های امتیازی فوتبال زون غرب در حضور رهبری اداره ورزش کشور با قهرمانی ولایت فراه پایان یافت

نخستین دور رقابت‌های امتیازی فوتبال زون غرب به منظور راه‌یابی به لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان با اشتراک پنج تیم از پنج ولایت غربی کشور به میزبانی ولایت فراه در حضور هیئت رهبری اداره‌ی ورزش کشور و با حمایت مالی بنیاد خیریه‌ای باران رحمت، با قهرمانی این ولایت پایان یافت.

در اختتامیه‌ی این رقابت‌ها مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی کمیته ملی المپیک و ورزش، حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و معاون فنی فدراسیون فوتبال افغانستان، مولوی فضل‌الرحمن بری رئیس دفتر ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش، رووف شیر عضو فدراسیون فوتبال افغانستان، عبدالحمید شریفی مؤسس و رئیس بنیاد خیریه‌ی باران رحمت، حمیدالله حمیدی آمر تربیت بدنی و‌ ورزش ولایت فراه، مسؤولان تیم‌های شرکت‌کننده و آمریت‌های ورزشی ولایت‌های زون غرب، ورزشکاران و‌ تعداد زیادی از علاقه‌مندان این رشته حضور داشتند.

مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی کمیته ملی المپیک و ورزش کشور در اشاره با دست‌آورد‌های اخیر اداره ورزش کشور و‌ اهمیت ورزش از دیدگاه اسلام، گفت؛ " ما تلاش داریم که ورزش را از مرکز به ولایت‌ها، از ولایت‌ها به ولسوالی‌ها، قریه‌ها و به کنج و کنار و مناطق دوردست کشور توسعه دهیم."

وی هم‌چنان موجودیت امنیت کامل اسلامی را برای رشد ورزش در کشور یک فرصت کم‌یاب خواند و افزود که از این فرصت باید استفاده‌ی بهینه نماییم.

این رقابت‌ها به منظور شناسایی بهترین تیم به منظور شرکت در لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان میان تیم‌های عدالت سنگ‌زور فراه، ابومسلم نیمروز، صرافان هرات، اتحاد بادغیس و اتفاق آرش ولایت غور در ورزشگاه مرکزی ولایت فراه برگزار شد.

این رقابت‌ها که از پنج روز به این سو جریان داشت، در دیدار نهایی آن تیم‌های ابومسلم ولایت نیمروز و صرافان ولایت هرات در برابر هم رقابت کردند که در نتیجه تیم ابومسلم ولایت نیمروز با تفاوت ۱-۲ پیروز و تیم عدالت سنگ‌زور ولایت فراه با کسب ۱۰ امتیاز قهرمان این رقابت ها شد.

در عین‌حال شاه محمد عظیمی از تیم عدالت سنگ‌زور ولایت فراه عنوان بهترین داور، طارق محمدی از تیم صرافان عنوان بهترین بازی‌کن، خالد بارکزی از تیم صرافان و فاروق‌شاه یوسفی از تیم بادغیس عنوان آقای گول و عزت‌الله چاکرزی از تیم ابومسلم ولایت نیمروز عنوان بهترین دروازه‌بان این رقابت‌ها را کسب کردند.

این در حالی‌ست که رقابت‌های زون‌وار فوتبال هم‌زمان از پنج روز قبل در پنج زون ( ولایت فراه زون غرب، ولایت کندز زون شمال‌شرق، ولایت فاریاب زون شمال، ولایت ننگرهار زون جنوب و شرق و ولایت قندهار زون جنوب‌غرب) با اشتراک ۲۶ ولایت آغاز و امروز دیدار نهایی خود را برگزار کردند.

هم‌چنان قرار است رقابت‌های زون مرکز به زودی در کابل برگزار شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۶:۴۶
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های والیبال میان ۲۰ تیم در ولسوالی سرروضه پایان یافت

رقابت‌های والیبال میان ۲۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا در ولسوالی سرروضه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم عصمت زاولی به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۶:۴۴
Background image

ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان شش تیم در شهر جلال‌آباد به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان شش تیم که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار با حمایت مالی موسسه یونیسف، در شهر جلال‌آباد مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم ننگرهار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۶:۳۳
Background image

هلمند؛ رقابت‌های فوتسال میان ۲۰ تیم C در ولسوالی گرشک پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان ۲۰ تیم C از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند در ولسوالی گرشک این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم تاختیان به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها،. . .

BACK TO NEWS