رقابت های کیک بوکس میان ۹۰ ورزشکار در غزنی برگزار شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۳:۴۹
رقابت های کیک بوکس میان ۹۰ ورزشکار در غزنی برگزار شد

دهمین دور رقابت‌های خزانی کیک بوکس به شکل تک فایت میان ۹۰ تن از ولایت های میدان وردگ، زابل، پکتیکا، بامیان پکتیا و غزنی

از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کیک بوکس در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در مرکز شهر این‌ ولایت برگزار شد.

در این‌ رقابت ها ورزشکاران در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سن‌ی نونهالان ، نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که‌ در نتیجه غزنی با ۳۸ مدال مقام اول، پکتیکا با ۴ مدال مقام‌ دوم و کابل با کسب ۳ مدال مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش، رقابت سالم و اتحاد جوانان ، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی فدراسیون کیک بوکس این ولایت به ورزشکاران برترمدال و حکم قهرمانی اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

غور؛ رقابتهای سنوکر میان ۴۰ ورزشکار در فیروزکوه برگزار شد

نمایندگی فدراسیون سنوکر در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش غور رقابتهای این رشته را میان ۴۰ ورزشکار در شهر فیروز کوه برگزار شده بود به پایان رسید.

در فرجام این مسابقات شراف الدین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۰:۲۳
Background image

کندز؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم در مرکز ولسوالی امام‌صاحب پایان یافت

رقابت‌های فوتسال از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال با هماهنگی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، میان ۱۱ تیم به مدت یک روز در مرکز ولسوالی امام‌صاحب برگزار شده بود که با قهرمانی تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۹:۱۷
Background image

چهارمين دوره رقابتهاي تكواندو جام گل ارغوان در پروان برگزار شد

چهارمين دوره رقابتهای تكواندو جام گل ارغواندر بخش مبارزه و نخستين دوره رقابتهاي جام گل ارغوان در بخش پومسه در ولايت پروان میان ۱۵۰ ورزشکار برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران از ولایت. . .

BACK TO NEWS