رقابت‌های فوتبال میان ۱۲ تیم در پکتیکا، با قهرمانی تیم جاوید به پایان رسید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۷:۴
رقابت‌های فوتبال میان ۱۲ تیم در پکتیکا، با قهرمانی تیم جاوید به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال میان ۱۲ تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، به‌هدف اتحاد میان جوانان، در شهر شرن مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم جاوید به پایان رسید.

این رقابت به‌مدت یک هفته برگزار شد و در بازی نهایی آن، تیم جاوید تیم عبدالله‌شاه را ۱/۰ شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS