غزنی؛ مسابقات فوتبال میان ده تیم با قهرمانی تیم گاری روشن به پایان رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۵:۸
غزنی؛ مسابقات فوتبال میان ده تیم با قهرمانی تیم گاری روشن به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال گروپ A از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم که از یک ماه به اینسو به میزبانی ولسوالی گیلان ادامه داشت، با قهرمانی تیم گاری روشن خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های گاری روشن و تیم خاتک خپلواک صورت گرفت، که در نتیجه تیم گاری روشن با تفاوت ۰ـ۱ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و ایجاد وحدت و همدلی میان آنها عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم‌های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۲۵
Background image

کندز؛ رقابت‌های والیبال میان شش تیم در ولسوالی چهاردره برگزار شد

رقابت‌های والیبال میان شش تیم از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در میدان زواک ولسوالی چهاردره این ولایت برگزار شد.

در بازی نهایی این رقابت‌ها تیم زواک تیم حکیم زدران را با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۲۲
Background image

غزنی؛ رقابت های دوش با اشتراک ۲۳ تن در ولسوالی گیلان برگزار شد

رقابت های دوش با اشتراک ۲۳ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی گیلان برگزار شد.

در این رقابت ها کفایت الله، وحید الله و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۱۷
Background image

برگزاری رقابت‌های سبک UFC ورزش‌های رزمی میان ۳۸ ورزشکار در زابل

رقابت‌های سبک UFC ورزش‌های رزمی میان ۳۸

ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ورزش‌های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت. . .

BACK TO NEWS