پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۲۴ تیم در ولسوالی ارگون به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۷:۴۳
پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۲۴ تیم در ولسوالی ارگون به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۲۴ تیم که ۱۷ روز پیش از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی ارگون این ولایت آغاز شده بود، با قهرمانی تیم هاشم آباد به پایان رسید.

بازی نهایی این رقابت‌ها میان تیم‌های هاشم آباد و عادل کلب برگزار شد، تیم عادل کلب با برنده شدن در قرعه‌کشی نخست توپ‌زنی کرد و در ۱۰ آور معیین شده و با از دست دادن شش بازیکن، ۱۰۱ دوش برای تیم حریف هدف تعیین کرد؛ در مقابل تیم هاشم آباد این هدف را در آور نهم پوره کرد و با تفاوت پنج ویکت قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به‌هدف رشد بازی تیپ‌بال کرکت و فراهم شدن زمینه تفریح سالم برای جوانان برگزار شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۹
Background image

رقابت های سنوکر میان ۱۶ ورزشکار در بلخ برگزار شد

نمایندگی فدراسیون سنوکر و بلیارد در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ رقابت‌های های سنوکر را میان ۱۶ ورزشکار برگزار نمودند.

در اخیر این مسابقات رامین الهام مقام اول و حاجی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۳:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

 

دعوت نامه مطبوعاتی!

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۹:۱
Background image

غور؛ آغاز کورس مربیگری درجه‌ دی با حضور ۳۰ تن در شهر فیروزکوه

کورس مربیگری درجه‌ دی یا حضور ۳۰ تن از سوی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

این کورس توسط استاد محمد طاهر روفی در بخش های. . .

BACK TO NEWS