دایکندی؛ مسابقات اتلیتک دوش با اشتراک ۲۰ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۷:۲۵
دایکندی؛ مسابقات اتلیتک دوش با اشتراک ۲۰ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

رقابت‌های اتلیتک دوش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده جاوید اخلاقی، آمین ابراهیمی و علم گل قندهاری با پیشی گرفتن از حریفان خود به ترتیب به مقام های اول، دوم و سوم دست یافتند.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و دوری جوانان از مواد مخدر عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۴:۳۸
Background image

تخار؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۲۲ تیم در شهر تالقان

رقابت های والیبال، با اشتراک ۲۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۳
Background image

دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی اشترلی دایر گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان برای مدت یک روز در ولسوالی خدیر دایر. . .

BACK TO NEWS