کنر؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی منوره به پایان رسید

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۴۵
کنر؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی منوره به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کنر، در ولسوالی منوره این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم منتخبه نرنگ به پایان رسید.

بازی نهایی این رقابت‌ها، میان تیم‌های جوانان مکلی و منتخبه نرنگ برگزار شد، تیم منتخبه نرنگ با برنده شدن در قرعه‌کشی نخست توپ‌زنی کرد و در ۱۰ آور معیین شده و با از دست دادن شش ویکت، ۱۵۲ دوش برای تیم حریف هدف تعیین کرد؛ در مقابل تیم جوانان مکلی با از دست دادن پنج ویکت ۱۰۵ دوش انجام داد و با تفاوت ۴۶ دوش شکست خورد.

این رقابت‌ها به‌مدت پنج روز، به‌هدف ایجاد وحدت میان جوانان برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۳۰
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی گیلان آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی گیلان آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی ده‌یک پایان یافت

رقابت های لیگ الف فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوال ده‌یک پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۲۷
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت‌های جودو میان ۵۰ تن در شهر سرپل

رقابت های جودو با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در. . .

BACK TO NEWS