غزنی؛ مسابقات اسکیت با اشتراک ۲۵ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۱۱:۵۱
غزنی؛ مسابقات اسکیت با اشتراک ۲۵ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

رقابت‌های اسکیت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۲۵ ورزشکار در سبک های جمپ و استقامت برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده در بخش استقامت سهیل چ مقام اول، محمد جواد مقام دوم و ذبیح الله مقام سوم را از آن خود نمودند، و در بخش جمپ ادریس مقام اول، سیدالرحمن مقام دوم و قدرت الله مقام سوم را از آن خود نمودند.

در پایان از طرف مسئولین برگزاری مسابقات برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۹
Background image

بامیان؛ پایان رقابت های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم در مرکز

رقابت‌های بسکتبال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز شهر این ولایت به پایان رسید.

در این رقابت‌ها تیم خراسان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲۷
Background image

سمینار آشنایی با ورزش والیبال با حضور ۴۰ ورزشکار در مرکز ولایت پروان برگزار گردید

سمینار آشنایی با رشته ورزشی والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان با اشتراک ۴۰ ورزشکار از ولایت‌های زون مرکز برای مدت دو روز به میزبانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۳
Background image

کاپیسا؛ برگزاری رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم در ولسوالی حصه دوم کوهستان

رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی حصه دوم کوهستان برگزار شد.

در این رقابت‌ها تیم مل.ا. . .

BACK TO NEWS