رقابتهای دست کشتی میان ۲۸ ورزشکار در ولسوالی شاجو زابل برگزار شد

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۵:۲۱
رقابتهای دست کشتی میان ۲۸ ورزشکار در ولسوالی شاجو زابل برگزار شد

مدیریت ورزش های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل رقابتهای دست کشتی را میان ۲۸ ورزشکار از سه باشگاه در ولسوالی شاجو برگزار نمود.

این مسابقات میان ورزشکاران باشگاه استاد سمیع الله ، استاد روزی محمد و استاد حسن برگزار شده است که در اخیر ورزشکاران باشگاه استاد سمیع الله مقام اول ، باشگاه روزی محمد مقام دوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد ورزشهای ملی و محلی بوده است که یک روز ادامه داشت و در اخیر برای بهترین ها تصدیق نامه توزیع شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۸ - ۱۸:۵۹
Background image

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!👇

#لينك

https://www.facebook.com/share/17KE25kGdA/

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۸ - ۱۸:۵۷
Background image

بامیان؛ مسابقات لیگ الف فوتبال میان ۹ تیم آغاز شد

مسابقات لیگ الف فوتبال از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان میان ۹ تیم آغاز شد.

بازی نخست را تیم های اتحاد جوانان و تیم امید بامیان انجام دادند که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۸ - ۱۸:۵۵
Background image

پروان؛ رقابتهای پرتاب سنگ میان سه تیم در ولسوالی جبل سراج برگزار شد

آمریت تربیت بدنی و ورزش پروان رقابتهای پرتاب سنگ را میان سه تیم ( حاجی خیلی گذرپایان ، مرکز گذر پایان و تیم ارسله خیل گذر پایان) در ولسوالی جبل سراج برگزار کرد.

در بازی فینال تیم حاجی. . .

BACK TO NEWS