دایکندی؛ رقابت های والیبال با اشتراک ۱۱ تیم در ولسوالی کیتی آغاز شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۶:۴۵
دایکندی؛ رقابت های والیبال با اشتراک ۱۱ تیم در ولسوالی کیتی آغاز شد

رقابت های والیبال با اشتراک ۱۱ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی کیتی آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت ها تیم فرای کیتی به تفاوت ۳/۱ میدان تیم انصار المهدی را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد والیبال، اتحاد و دوری جوانان از دخانیات، به مدت سه هفته برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

بامیان؛ سمینار تربیت فکری برای ۵۵۰ تن در شهر بامیان پایان یافت

سمینار آموزشی تربیت فکری برای ۵۵۰ تن، از سوی ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم روح الله نیکپا پایان یافت.

این سمینار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۷
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی چرخ

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۸ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی چرخ به قهرمانی تیم ستاره‌های چرخ پایان یافت.

در دیدار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

هوالباقی

با اندوه فراوان اطلاع حاصل نمودیم که محمد حامد میوند، دایرکتر تخنیک فدراسیون ملی فوتبال و مدرس این رشته دو روز قبل در یک منازعه خانوادگی پس از مجروح شدن ام شب وفات کرد و دار فانی را. . .

BACK TO NEWS