دایکندی؛ رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار در ولسوالی کجران برگزار شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۸ - ۱۹:۲۸
دایکندی؛ رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار در ولسوالی کجران برگزار شد

رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی در دره‌ی سنی بزرگ‌سالان برای یک روز در ولسوالی کجران این ولایت برگزار شد.

در پایان مطیع‌الله مقام نخست و وکیل مقام دوم را کسب کرده و از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی مورد تقدیر مادی نیز قرار گرفتند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها رشد ورزش‌های محلی در این ولایت عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۱۰
Background image

آغاز رقابت‌های فوتبال زون جنوب غرب در هلمند

رقابت‌های فوتبال میان پنج ولایت در سطح جنوب غرب، از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند و با حمایت مالی شرکت مخابراتی اتصالات، در میدان مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۷
Background image

غور؛ برگزاری رقابت های پارالمپیک در بخش پاورلفتنگ با اشتراک ۲۰ تن در فیروزکوه

رقابت‌های پارالمپیک در بخش پاورلفتنگ با اشتراک ۲۰ تن در دو سبک از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر فیروزکوه برگزار شد.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۴
Background image

سنمگان؛ افتتاح میدان ورزشی سنوکر با هزينه ۲۵ هزار دالر امریکای در شهر ایبک

ميدان ورزشی سنوکر با هزينه ۲۵ هزار دالر امریکای از سوی یک تاجر در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک افتتاح شد.

این ميدان به هدف رشد ورزش، تشویق جوانان به. . .

BACK TO NEWS