تیم کابل قهرمان رقابت های منتخبه تیم ملی ولیچر بسکتبال شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۲۰:۹
تیم کابل قهرمان رقابت های منتخبه تیم ملی ولیچر بسکتبال شد

رقابتهای منتخبه تیم ملی ولیچر بسکتبال چهار روز قبل میان ۶۰ ورزشکار از شش ولایت به میزبانی هرات برگزار شده بود امروز با قهرمانی تیم کابل به پایان رسید.

در بازی فینال این مسابقات تیم های کابل و بلخ به مصاف هم رفتند که بازی این دو تیم با نتیجه ۶۹/۳۸ به سود تیم کابل به پایان رسید.

رقابتهای های منتخبه تیم ملی ویلچر بسکتبال میان ۶۰ ورزشکار از شش ولایت از سوی فدراسیون متذکره در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با حمایت مالی و تخنیکی کمیته بین المللی صلیب سرخ و مؤسسه نوه در باشگاه ورزشی صلیب سرخ هرات برگزار شده بود.

در این مسابقات ورزشکاران از ولایت های ننگرهار ، مزار ، بدخشان ، کابل ، پروان و هرات اشتراک نموده و جهت کسب عضویت تیم ملی این رشته با هم به رقابت پرداختند.

قابل ذکر است در اخیر ۱۸ تن به تیم ملی ویلچر بسکتبال انتخاب گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۴۳
Background image

مسابقات والیبال جام استقلال میان شش تیم در ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام استقلال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان شش تیم که از چندی به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم غوربند. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

بغلان؛ برگزاری برنامه‌های ورزشی به مناسبت پنجمین سالروز پیروزی امارت اسلامی

به مناسبت پنجمین سالروز پیروزی امارت اسلامی افغانستان برنامه‌های ورزشی شامل رژه، نمایش‌های ورزشی و پهلوانی محلی، از سوی آمریت المپیک، تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان در استدیوم ورزشی شهر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۱
Background image

رقابت‌های ولایتی کیک‌بوکسینگ با قهرمانی ولایت زابل میزبان به فرجام رسید.

رقابت‌های ولایتی کیک‌بوکسینگ میان ۱۰۰ ورزشکار از ۷ ولایت کشور، از سوی فدراسیون کیک‌بوکسینگ ولایت زابل در همکاری با فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل در شهر قلات. . .

BACK TO NEWS