بلخ؛ مسابقات محلی کورش میان ۶۰ ورزشکار در ولسوالی شورتپه برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۳:۵۲
بلخ؛ مسابقات محلی کورش میان ۶۰ ورزشکار در ولسوالی شورتپه برگزار شد

رقابت‌های پهلوان محلی کورش با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در قريه ارنجی ولسوالی شورتپه برگزار شد.

در فرجام این مسابقات از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۱۰ تن آنها به نتیجه مساوی دست یافتند و ۲۰ تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خود قهرمانی را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران ، به مدت یک شب برگزار شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۵۲
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت های کورش بااشتراک ۴۰ تن در مرکز

رقابت های کورش با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در قریه بالاکینت مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها 20 تن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۴
Background image

مسابقات فوتسال میان ۲۴ تیم در ولسوالی چاه آب ولایت تخار پایان یافت

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت تخار با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۲۴ تیم که از بیست روز به اینسو در ولسوالی چاه آب این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

رقابت‌های دوستانه کیک‌بکسنگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار از ۸ باشگاه ورزشی از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت غزنی با همکاری فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در جمنازیم. . .

BACK TO NEWS