برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۱
برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

رقابت‌های دوستانه کیک‌بکسنگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار از ۸ باشگاه ورزشی از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت غزنی با همکاری فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در جمنازیم مرکزی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌های که به مظنور ارتقای سطح فنی و تخنیکی ورزشکاران برگزار شد، ورزشکاران در رده‌های سنی و وزنی مختلف برای به دست‌آوردن عنوان مبارز برتر و کمربند قهرمانی با هم وارد میدان نبرد شدند.

که در فرجام ۱۵ تن به عنوان چهر‌های برتر این رقابت‌ها شناخته شدند که از این میان ۹ تن مدال‌های پیروزی را به گردن آویختند، چهار کمربند قهرمانی را به کمر بسته و دو مبارز دیگر جام قهرمانی را بالای سر برد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۲:۲۴
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت‌های کورش محلی با اشتراک ۶۰ تن در ولسوالی ینگی‌قلعه

رقابت‌های کورش محلی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی ینگی قلعه برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۳۰ تن با شکست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۲:۲۳
Background image

جوزجان؛ برگزاری رقابت‌های کورش محلی با اشتراک ۱۴۰ پهلوان در ولسوالی آقچه

رقابت‌های کورش محلی با اشتراک ۱۴۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در ولسوالی آقچه برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۱۰ بازی مساوی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۲:۲۱
Background image

هرات؛ برگزاری رقابت‌های پانکریشن با اشتراک ۹۰ تن در مرکز

یازدهمین دور رقابت‌های پانکریشن با اشتراک ۹۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش و ولایت هرات، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS