کابل؛‌ مسابقات فدراسیون ملی کونگ‌فو با اشتراک ۲۳۰ ورزشکار برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ - ۲۲:۳۱
کابل؛‌ مسابقات فدراسیون ملی کونگ‌فو با اشتراک ۲۳۰ ورزشکار برگزار گردید

رقابت های دوستانه فدراسیون ملی کونگ‌‌فو بمناسبت عید سعید اضحی از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی تربیت بدنی،‌ ورزش و کمیته ملی المپیک کشور میان ۲۳۰ ورزشکار از پنجا‌وپنج کلپ ورزشی شهر کابل برای مدت یک روز برگزار گردید.

در این پیکار ها ورزشکاران از کتگوری های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در سبک های مایانا و باز مایانا با همدیگر رقابت نمودند.

مراسم افتتاحیه این مسابقات با حضور داشت حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی، ورزش و کمیته ملی المپیک، حمید الله صافی سرپرست ریاست فنی این ریاست، گلاب الدین خپلواک مشاورارشد این ریاست، هئیت رهبری فدراسیون ملی کونگ‌فو، ورزشکاران و شماری از علاقه مندان این رشته صورت گرفت.

در این مراسم گلاب الدین خپلواک مشاور ارشد این اداره ورزش کشور از برگزاری مسابقات ورزشی در فضای صلح و امنیت احساس خرسندی نموده، افزود: ما شاهد برگزاری مسابقات رشته های مختلف ورزشی بمناسبت عید سعید اضحی در سراسر کشور بودیم، و اداره ورزش کشور همواره تلاش می‌‌نماید تا برنامه های ورزشی را جهت بهبود بخشیدن سطح ظرفیت ورزشکاران دایر نماید.

مسئولان فدراسیون ملی کونگ‌فو هدف از برگزاری این رقابت ها را گرامی داشت از عید سعید اضحی و اماده سازی ورزشکاران برای مسابقات منتخب شهر کابل عنوان نموده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۵۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام صلح از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶ تیم برای مدت یک شب در مرکز این ولایت دایر گردید.

دیدار نهایی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۸
Background image

مسابقات فول‌رزم میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور به میزبانی کندز برگزار گردید

ششمین دور رقابت‌های فول‌رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، بغلان، تخار و کندز برای مدت یک روز در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۷
Background image

زابل؛ رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار دو کلب از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد عبدالحلیم مقام اول. . .

BACK TO NEWS