زابل؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی ارغنداب با قهرمانی تیم قریه‌ای اولگی پایان یافت

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ - ۱۱:۲۳
زابل؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی ارغنداب با قهرمانی تیم قریه‌ای اولگی پایان یافت

رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان هشت تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل و به حمایت مالی بازی‌کنان این رشته که از پنج روز قبل در ولسوالی ارغنداب ولایت زابل آغاز شده بود، با قهرمانی قریه‌ای اولگی پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها تیم‌های اولگی و آلدی کوچک به مصاف هم وارد میدان شدند، نخست آلدی کوچک در ۱۲ آور بازی و با از دست‌دادن ۹ بازی‌کن خود ۱۱۲ دوش‌ کرد، در مقابل تیم الگی در آور ۷,۳ با ازدست دادن تمام یک بازی‌کن خود هدف تعیین شده را پور کرد و قهرمان این رقابت‌ها شد.

در پایان این رقابت‌ها از سوی آمریت ورزشی این ولایت برای بازی‌کنان برتر لوازم ورزشی اهدا شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۲۳
Background image

مسابقات فوتبال میان چهارده تیم در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پنجشیر میان ۱۴ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی آبشار این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۲۰
Background image

جوزجان؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی قرقین برگزار شد

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدارسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در قریه دینار ولسوالی قرقین برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۱۵
Background image

هرات؛ رقابت های کیک‌جیتسو با اشتراک ۷۰ تن در مرکز برگزار شد

هفدهمین دور رقابت‌های رزمی در سبک کیک‌جیتسو با اشتراک ۷۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر هرات برگزار شد.

این رقابت ها. . .

BACK TO NEWS