رقابت‌های کنفوتوا در ولسوالی بتی کوت ننگرهار برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۸ - ۲۱:۴۶
رقابت‌های کنفوتوا در ولسوالی بتی کوت ننگرهار برگزار شد

رقابت‌های دوستانه کنفوتوا به همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ننگرهار از سوی فدراسیون کنفوتوا در ولسوالی بتی کوت این ولایت برگزار شدند.

در این رقابت‌ها از سه کلب‌ها به تعداد ۱۵ ورزشکاران اشتراک کرده بودند و با یک‌دیگر رقابت‌های نمایشی انجام دادند.

هدف این رقابت‌ها، که یک روز ادامه داشت، تشویق ورزشکاران بوده و به اهدای تقدیرنامه‌ها به ورزشکاران پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۷:۳
Background image

جوزجان؛ افتتاح جمنازیوم ورزشی با هزینه‌ی ۹۰ هزار دالر آمریکایی در شهر شبرغان

جمنازیوم ورزشی به نام ارینا با هزینه ۹۰ هزار دالر آمریکایی از سوی تاجر ملی شفیق الله ایوب‌زی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش و لایت جوزجان، در شهر شبرغان افتتاح شد.

این جمنازیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۲۰
Background image

مسابقات کورش با اشتراک شصت ورزشکار در شهر شبرغان ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶۰ ورزشکار در مرکز شهر شبرغان برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۷
Background image

مسابقات لیگ برتر فوتبال با اشتراک سیزده تیم در ولسوالی ده یک ولایت غزنی پایان یافت

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان سیزده تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از دو ماه له اینسو. . .

BACK TO NEWS