رقابت های پارکور میان 35 ورزشکار در کندهار برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۸ - ۱۲:۴۰
رقابت های پارکور میان 35 ورزشکار در کندهار برگزار شد

مسابقات پارکور میان 35 ورزشکار از سه باشگاه ازسوی فدراسیون پارکور به کمک ریاست ورزش ولایت قندهار برگزار گردید.

در این مسابقات ورزشکاران از کلپ های خراسان، آکادمی پارکور کندهار و فرانک پارکور کلپ حضور داشتند که در پایان کلپ خراسان مقام اول آکادمی پارکور کندهار دوم و کلپ فرنک مقام سوم این باز را به دست آورد.

استاد بازمحمد مبارز نماینده فدراسیون پارکور کندهار می گوید هدف از برگزاری این مسابقات تشکیل سه گروه پارکور است که برای هر گروه پنج ورزشکار انتخاب می شوند و در آینده ورزشکاران گروه های تشکیل شده به ولایت های مختلف به منظور برگزاری مسابقات اعزام خواهند شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

غور؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن در شهر فیروز کوه آغاز شد

رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون سنوکر و بیلیارد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۸
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۷۰ پهلوان در ولسوالی چهار بولک برگزار شد

رقابت‌های شبانه کورش محلی میان ۷۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون سامبو کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی چهار بولک این ولایت برگزار شد.

در پایان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۳
Background image

کاپیسا؛ رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن در محمودراقی برگزار شد

رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز شهر محمود راقی برگزار شد.

در این. . .

BACK TO NEWS