تورنمنت بهاری بزکشی در ولسوالی شیوه بدخشان آغاز شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
تورنمنت بهاری بزکشی در ولسوالی شیوه بدخشان آغاز شد

رقابت های بهاری بزکشی با حضور داشت مسوولین فدراسیون بزکشی سه روز قبل در ولسوالی شیوه بدخشان آغاز گردیده که قرار است یک روز دیگر ادامه یابد.

این مسابقات شامل دو بخش بود که سه روز قبل در ولسوالی شیوه آغاز گردیده بود در ابتدا مسابقات تیمی بین دو تیم الف و ب برگذار گردید که مدت 40 دقیقه دوام در این مسابقات هیچ پهلوان نتوانست که به نفع تیم خود امتیاز کسب و مسابقه به نتیجه مساوی پایان یافت.

و در بخش دوم مسابقات به شکل عمومی آغاز گردید در اخر از طرف حاجی پهلوان زبیر قیومی ریس فدراسیون بزکشی ولایت بدخشان دو میدان اعلان گردید در میدان اول را سید عوض پهلوان شیرپور به سواره اسپ مشکی حاجی پهلوان زبیر قیومی به نفع ولسوالی ارگو به خط رساند و میدان آخر به نسبت نبودن وقت و جذابیت مسابقه هیچ پهلوان قادر به انجام آن شد

قابل ذکر است که این دور مسابقات قرار است فردا نیز ادامه یابد و در آن هیت بلند رتبه ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش نیز اشتراک کند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۱:۰
Background image

ورزشکار افغانستان برای حضور در ماراتن بین‌المللی کولمبو راهی سریلانکا شد

یک ورزشکار به نمایندگی از اتلتیک افغانستان، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و حمایت مالی شرکت مخابراتی اتوما، برای اشتراک در بیستمین دور مسابقات بین‌المللی ماراتن. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۷
Background image

بادغیس؛ برگزاری برنامه بایسکل‌دوانی تیم این ولایت از قلعه‌نو تا بند سبزک

تیم بایسکل‌دوانی ولایت بادغیس در یک برنامه ورزشی از سوی فدراسیون بایسکل‌رانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، مسیر حدود ۵۰ کیلومتری قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس تا بند. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۱
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن در شهر تالقان

رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری های. . .

BACK TO NEWS