میدان وردگ؛ رقابت‌های ووشو میان چهار ولایت با قهرمانی ننگرهار به پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۱ - ۱۰:۱۹
میدان وردگ؛ رقابت‌های ووشو میان چهار ولایت با قهرمانی ننگرهار به پایان رسید

رقابت‌های ووشو به پیشواز فصل بهار از سوی آمریت ورزشی و فدراسیون ووشو ولایت میدان وردگ با اشتراک ۶۰ ورزشکاراز چهار ولایت ( میدان وردگ، ننگرهار،غزنی و بامیان) در مرکز این ولایت برگذار شد.

در این رقابت‌ها ولایت ننگرهار با کسب ۵ مدال طلا و ۴ مدال نقره قهرمان این رقابت‌ها شد.

هدف از برگذاری این رقابت اتحاد، هماهنگی و تشویق جوانان به ورزش خوانده شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

برگزاری رقابت‌های دوش میان ۲۵ ورزشکار در زابل

رقابت‌های دوش میان ۲۵ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون اتلتیک در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در فاصله ۴۰۰ کیلو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۳۰
Background image

آغاز چهاردهمین دور مسابقات پنگ‌پانگ با اشتراک هفتاد ورزشکار در کابل

چهاردهمین دور رقابت‌های پنگ‌پانگ، از سوی فدراسیون ملی این رشته و جمعیت هلال احمر افغانی، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، میان هفتاد ورزشکار از نهادها، موسسات و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۸:۲۷
Background image

آغاز رقابت های ووشو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در کابل

رقابت های ووشو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از سوی فدارسیون ملی این رشته و به حمایت مالی جمیعت حلال احمر افغانی در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و وررش کشور، در جمنازیوم ورزشی ووشو. . .

BACK TO NEWS