سمنگان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در ولسوالی دره‌صوف پایین

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۴:۲۲
سمنگان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در ولسوالی دره‌صوف پایین

رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در ولسوالی دره‌صوف پایین برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری های مختلف با هم رقابت کردند که در نتیجه، ۵۰ تن با شکست دادن حریفان خود دست به قهرمانی زد و جوایز را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش پهلوانی و تشویق جوانان به ورزش، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۵:۱۶
Background image

آغاز رقابت‌های جوجیتسو میان ۱۲۰ ورزشکار در کابل

رقابت‌های جوجیتسو در سه سبک میان ۱۲۰ ورزشکار از ۱۳ کلب از سوی فدراسیون ملی جوجیتسو در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در جمنازیوم ۵۰۰ نفری اداره ورزش آغاز شد.

این رقابت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

غزنی؛ دور پنجم رقابت‌های فول رزم با اشتراک نه ولایت در غزنی برگزار شد

دور پنجم رقابت‌ها با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از نه ولایت کابل، کندهار، پکتیا، خوست، زابل، بغلان، هلمند، هرات و غزنی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۵:۱۱
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های دوش در ولسوالی اشکمش

رقابت های دوش با حضور ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی اشکمش برگزار شد.

در این رقابت‌ها عبدالبصیر و وحدت الله به. . .

BACK TO NEWS