نیمروز، برگزاری رقابت های پرورش اندام در شهر زرنج

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۲۹
نیمروز، برگزاری رقابت های پرورش اندام در شهر زرنج

بیست و پنجمین دور مسابقاب منتخب پرورش اندام با اشتراک ۳۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج برگزار شد.

در این مسابقات، ورزشکار در اوزن مختلف و در کتگوری جوانان و بزرگسالان برگزار شد که درنتیجه؛ ۱۰ تن به تیم منتخب پرورش اندام این ولایت انتخاب شدند.

این رقابت ها به هدف رشد و توسعه ورزش و شناخت چهره های برتر، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۵۸
Background image

مسابقات فوتسال میان شانزده تیم در ولسوالی چرخ ولایت لوگر آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام ستارگان آیند از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت لوگر با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۶ تیم برای مدت یک ماه در ولسوالی چرخ این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۴۰
Background image

آغاز برنامه بایسکل‌رانی ورزشکار پارالمپیک از کابل تا غزنی

مدثر محمدی ورزشکار پاراسایکلنگ افغانستان برای ثبت یک رکورد ملی، سفر رکاب‌زنی خود را در فاصله ۲۹۶ کیلومتری، از مقر کمیته ملی پارالمپیک افغانستان در کابل به سوی ولایت غزنی آغاز کرد.

قرار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۳۳
Background image

نیمروز؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۵ تن در شهر زرنج

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۵ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج به پایان رسید.

در این رقابت ها ورزشکاران در. . .

BACK TO NEWS