مسابقات فول‌رزم با حضور ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی دایر شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۱:۹
مسابقات فول‌رزم با حضور ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی دایر شد

رقابت‌های فول‌رزم تحت عنوان جام بهاری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان صد ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز برگزار گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران کلب نوآباد با بیشترین امتیاز مقام اول، ورزش کلب مرکز شهر مقام دوم و ورزشکاران کلب ولسوالی مقر مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد وحدت و هم‌بستگی میان ورزشکاران و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است، که در اخیر برای ورزشکاران برنده جوایزی همچون کپ، کمربند قهرمانی، مدل و لوح تقدیر اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۱۵
Background image

رقابتهای ورزش های رزمی سبک او سپورت میان ۱۲۰ ورزشکار در کاپیسا برگزار شد

نمایندگی فدراسیون ورزش های رزمی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش کاپیسا رقابتهای این رشته را در سبک او سپورت میان ۱۲۰ ورزشکار از هفت ولایت برگزار شد.

در اخیر این مسابقات ورزشکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۱:۹
Background image

مسابقات فول‌رزم با حضور ۱۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی دایر شد

رقابت‌های فول‌رزم تحت عنوان جام بهاری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان صد ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۱:۷
Background image

مسابقات ووشو میان ۶۰ ورزشکار در شهر فیروزکوه مرکز ولایت غور برگزار گردید

رقابت‌های ووشو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان شصت ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز دایر گردید‌. . .

BACK TO NEWS