زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان چهار تیم در ولسوالی شاجوی پایان یافت

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۶:۵۱
زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان چهار تیم در ولسوالی شاجوی پایان یافت

رقابت‌های فوتبال از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل در ولسوالی شاجوی میان چهار تیم محلی برگزار شده بود به پایان رسید و تیم الف استقلال شوبار قهرمان این رقابت‌ها شد.

در دیدار نهایی، تیم الف استقلال شوبار با تفاوت ۲/ ۱ تیم شاهین ب را شکست داد و عنوان قهرمانی را به‌دست آورد.

این رقابت‌ها به هدف ترویج اتحاد میان جوانان برگزار شده بود و یک هفته ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۶
Background image

برگزاری رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۳ ولایت در خوست

رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۰۰ ورزشکار ۱۳ ولایت از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در پارک پشتونستان از مربوطات مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۱۰۰ ورزشکار در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۳
Background image

مشت زن افغان در بازی‌های المپیکی آسیایی برابر حریف کوریایی جنوبی شکست خورد

در رقابت‌های مشت زنی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی در ناگویا آیچی جاپان، محمد ابراهیم فروتن، ورزشکار افغان در وزن ۷۰ کیلوگرام، با نتیجه ۱ بر ۴ برابر حریف خود از کوریای جنوبی شکست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۴۸
Background image

مسابقات پهلوانی در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های پهلوانی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با حضور ۹۰ ورزشکار در قریه نورآباد ولسوالی فیض‌آباد این ولایت برگزار شد.

در انجام. . .

BACK TO NEWS