ننگرهار؛مسابقات والیبال میان ۱۲ تیم در ولسوالی کوت آغاز شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۲۰:۴۸
ننگرهار؛مسابقات والیبال میان ۱۲ تیم در ولسوالی کوت آغاز شد

نمایندگی فدراسیون والیبال در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، مسابقات والیبال را میان ۱۲ تیم در ولسوالی کوت آغاز شد که به مدت ۱۲ روز ادامه خواهد یافت.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم اتحاد دوان توانست تیم شیرین‌غوند را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد و نخستین پیروزی را به دست آورد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۲۱:۱۶
Background image

سمینار داوری و مربیگری آشی هارا کاراته با اشتراک ١٠٥ تن در کابل پایان یافت

سومین دور سمینار آموزشی فنی داوری و مربیگری آشی هارا کاراته با اشتراک ۵۰تن، از طرف فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۵۰۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۲۱:۱۵
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم حسین ابراهیمی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام اخوت و برادری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان شش تیم که از یک هفته به اینسو در ولسوالی اشترلی ادامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۲۱:۴
Background image

غزنی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ده تیم با قهرمانی تیم طلوع به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال گروپ B از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی گیلان این ولایت ادامه داشت، با. . .

BACK TO NEWS