کندهار؛ استادیوم ورزشی غازی محمد ایوب خان در حال بازسازی است

org_admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - ۹:۵۱
کندهار؛ استادیوم ورزشی غازی محمد ایوب خان در حال بازسازی است

کندهار؛ استادیوم ورزشی غازی محمد ایوب خان در حال بازسازی است

ورزشگاه غازی محمد ایوب خان کندهار که بسیاری آن را به باغ عمومی می شناسند در حال بازسازی است و به زودی به روی بازیکنان باز می شود.

کار نوسازی این ورزشگاه و کاشت چمن از چندی پیش توسط ریاست تربیت بدنی و ورزش کندهار آغاز شد که تا کنون ادامه دارد.

حافظ محمود آغا بشر رئیس تربیت بدنی و ورزش کندهار می گوید: شاروالی کندهار نیز در بازسازی ورزشگاه کمک کرده است که از این بابت تشکر می کنند.

به گفته آقای آغا بشر: به محض اتمام کار بازسازی استدیوم یاد شده نمایشگاه بزرگی در همین استدیوم برپا می شود که علاوه بر شهر و ولسوالی های کندهار، مهمانان و مردم از ولایات مختلف نیز حضور خواهند داشت.

وی می افزاید که رهبری ریاست تربیت بدنی و ورزش کندهار در تلاش است تا امکانات ورزشی را برای هموطنان به منظور توسعه بیشتر ورزش افزایش دهد.

شایان ذکر است که بازسازی این ورزشگاه با هزینه شخصی انجام می شود که توسط حافظ محمود آقا بیشر رئیس تربیت بدنی و ورزش کندهار پرداخته می شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۱۳
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت های سبک سلف دفنس ورزش های رزمی با اشتراک ۵۰ تن در مرکز

رقابت های سبک سلف دفنس ورزش های رزمی با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

سرپل؛ پایان رقابت های فوتسال مکاتب با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی گوسفندی

رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم مکاتب از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در ولسوالی گوسفندی به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها ازوم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۱:۸
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۵ تیم در شهر زرنج

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۵ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

BACK TO NEWS