کاپیسا؛ رقابت های کیک‌جیتسو میان ۳۲ ورزشکار در ولسوالی حصه‌اول کوهستان برگزار شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۳
کاپیسا؛ رقابت های کیک‌جیتسو میان ۳۲ ورزشکار در ولسوالی حصه‌اول کوهستان برگزار شد

رقابت‌های کیک جیتسو میان۳۲ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی حصه‌اول کوهستان برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سن‌ی جوانان و نوجوانان با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ ۱۶ تن به حریفان خود شکست دادند و جوایز را به دست آوردند.

این رقابت ها به هدف گرامی داشت از ماه مبارک رمضان و رشد این‌ رشته، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۹:۲۵
Background image

مسابقات منتخب گلف در ولایت بامیان برگزار شد

مسابقات منتخب فدراسیون گلف از طرف نماینده گی این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان میان ۱۸ ورزشکار برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی بزرگسالان و جوانان به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

بامیان؛ صعود تیم کوهنوردی این ولایت به ارتفاعات کوه بابا در مرکز

تیم چهار نفره کوهنوردی این ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود به ارتفاعات کوه بابا در بامیان شد.

این تیم فاصله ۵۱۴۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات سنگ‌گیرک با اشتراک هشت تیم در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی سنگ‌گیرک از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری. . .

BACK TO NEWS