کابل؛ مسابقات انتخابی پارکور شهر کابل با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۵ - ۱۸:۱۰
کابل؛ مسابقات انتخابی پارکور شهر کابل با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار برگزار گردید

رقابت‌های انتخابی پارکور شهر کابل از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور میان ۲۰۰ ورزشکار از کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برای مدت یک روز در کمیته ملی المپیک دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران از ۲۸ کلپ شهر کابل اشتراک نموده و در سبک های پارکور، موانع و دوش پرش با همدیگر رقابت نمایند، که در پایان از میان ورزشکاران اشتراک کننده به تعداد پنجاه تن آنها برای تیم منتخب شهر کابل گزینش خواهند گردید.

مراسم افتتاحیه این مسابقات با حضور داشت مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قاری حیات الله رحمانی مشاور ورزشی این ریاست، داد محمد پاینده اختری رئیس امور المپیکی در اداره ورزش کشور، هئیت رهبری فدراسیون ملی پارکور و ورزشکاران این رشته صورت گرفت.

در مراسم افتتاحیه این پیکارها مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی اداره ورزش کشور از برگزاری دور دوم مسابقات انتخابی پارکور شهر کابل در یک فضای صلح و همدیگر پزیزی احساس خرسندی نموده و برای ورزشکاران در مورد ارزش های ورزش را بیان نمود.

آقای وثیق هم‌چنان افزود: رهبری اداره ورزش کشور همواره با تمام اوجود برای رشد و گسترش ورزش در کشور گام برداشته و با تمام رشته های ورزشی همکاری می‌باشد، با این همه ورزشکاران نیز فعالیت های ورزشی خود را باید در چارچوب دین مبارک اسلام انجام دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS