هلمند؛ رقابتهای فوتسال میان ۲۰ تیم در ولسوالی گرشک آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۲۲:۲۷
هلمند؛ رقابتهای فوتسال میان ۲۰ تیم در ولسوالی گرشک آغاز شد

مدیریت ورزشی ولسوالی گرشک در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش هلمند رقابتهای فوتسال را میان ۲۰ تیم سی در میدان ورزشی هاشمی تحت نام جام بهاری آغاز شد.

بازی نخست این مسابقات را تیم های تاجدار و تیم رسولی انجام دادند که بازی این دو تیم با نتیجه ۳/۵ به سود تیم تاجدار به پایان رسید و اولین برد را از آن خود نمودند.

این مسابقات به هدف ایجاد فضای سالم ورزشی برای جوانان بوده است که یک ماه ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۹
Background image

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر، شامل چهار میدان والیبال و یک میدان فوتبال، در ولسوالی‌های برکی برک، محمدآغه و مرکز این ولایت، با ارزش مجموعی ۵.۶ میلیون افغانی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۸
Background image

سفر دوچرخه‌سواری از هرات تا کابل با پیام همدلی و تلاش آغاز شد

میوند فضلی و سیدشاه ودودی، عضو تیم ملی باسکتبال افغانستان و از ورزشکاران بلندقد کشور، سفر دوچرخه‌سواری حدود ۱۱۰۰ کیلومتری خود از هرات تا کابل را آغاز کردند.

این سفر شام چهارشنبه، ۲۵. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۶
Background image

اکرام امیری قهرمان رقابت‌های سنوکر میان کلپ‌های شهر کابل شد

رقابت‌های سنوکر میان ورزشکاران کلپ‌های مختلف شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۹۴ ورزشکار و به میزبانی کلپ ورزشی سنوکر بال طلایی،. . .

BACK TO NEWS