هرات؛ مسابقات جام حذفی فوتسال ولسوالی اوبه با قهرمانی تیم فوتسال فانوس دریا به پایان رسید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۳۰
هرات؛ مسابقات جام حذفی فوتسال ولسوالی اوبه با قهرمانی تیم فوتسال فانوس دریا به پایان رسید

مسابقات جام حذفی فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت هرات با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت که از دو ماه قبل با اشتراک ۱۲ تیم آغاز گردیده بود، با قهرمانی تیم فوتسال فانوس دریا خاتمه یافت.

در دیدار نهایی این پیکارها تیم فوتسال فانوس دریا در مقابل تیم فوتسال صداقت با هم‌دیگر رویا رویی نمودند، که در نهایت تیم فوتسال فانوس دریا با تفاوت ۱ـ۳ گول توانست تیم حریف را شکست بدهد و قهرمانی را از آن خود نماید.

بهترین دروازه‌بان این دور از رقابت ها نوراقا صادقی انتخاب گردید. بهترین بازیکن این جام جلال علوی و آقای گل این رقابت ها نوید احمد نوری انتخاب گردید، که هر سه بازیکن از طرف آمریت ورزشی ولسوالی اوبه مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها ایجاد اتحاد، رقابت سالم، رشد و پیشرفت ورزش در این ولسوالی، تشویق جوانان به ورزش و انتخاب چهره های برتر فوتسال این ولسوالی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۷:۲۳
Background image

آغاز رقابت‌های انتخابی هاکی میان نُه تیم در کابل

رقابت‌های انتخابی هاکی میان چهار کلب ورزشی و پنج مکتب شهر کابل، از سوی فدراسیون ملی هاکی و ریاست توسعه ورزش در مدارس، مکتب‌ها و پوهنتون‌ها در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۷:۲۰
Background image

میدان وردک؛ پنجمین دور رقابت‌های قوت‌الرمی میان هشت ولایت به پایان رسید

پنجمین دور رقابت‌های کمربند طلایی قوت‌الرمی میان هشت ولایت کشور، به میزبانی ولایت میدان وردک از سوی فدراسیون ملی قوت‌الرمی، در میدان‌شهر مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۷:۱۸
Background image

دیدار رییس عمومی اداره ورزش با بایسکل سواران ولایت بامیان

مولوی احمدالله وثیق رییس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، در دفتر کاری خود با سه بایسکل سوار از ولایت بامیان دیدار کرد و با اهدای وسایل ورزشی از آنان قدردانی کرد.

این سه ورزشکار مسیر. . .

BACK TO NEWS