نورستان؛ رقابت های ده آوره تیب بال کرکت با اشتراک ۱۰ تیم در پارون آغاز شد

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۰:۱۵
نورستان؛ رقابت های ده آوره تیب بال کرکت با اشتراک ۱۰ تیم در پارون آغاز شد

رقابت های ده آوره تیب بال کرکت با اشتراک ۱۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در شهر پارون آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم پشکی A با از دست دادن چهار ویکت ۱۵۰ دوش هدف تعیین کرد و در مقابل تیم کشتوز با از دست دادن تمام ویکت خود ۹۰ دوش کرد که به تفاوت ۶۰ دوش بازی را واگذار کرد.

این رقابت ها به هدف رشد کرکت، تشویق جوانان به ورزش و شناسایی چهره برتر، به مدت ۱۲ روز برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS