نورستان؛ رقابت های تبب بال کرکت با اشتراک هشت تیم در شهر پارون پایان یافت

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۹:۴۱
نورستان؛ رقابت های تبب بال کرکت با اشتراک هشت تیم در شهر پارون پایان یافت

رقابت های تیب‌بال کرکت با اشتراک هشت تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در قریه مندی مرکز پارون پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم تندر جوانان در آور تعیین شده با از دست دادن تمام بازیکنان خود ۹۰ دوش هدف تعیین کرد و در مقابل تیم کشتوز اتحادیه ۸۵ دوش کرد و به تفاوت ۵ دوش بازی را واگذار کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش کرکت و اتحاد جوانان، به مدت هشت روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به بازیکنان برتر جوایز گوناگون ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۵۴
Background image

غور؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی تیوره پایان یافت

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی تیوره پایان یافت.

در فینال این رقابت ها تیم بدر به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۶
Background image

غور؛ آغاز لیگ دسته یک والیبال در شهر فیروز کوه

لیگ دسته یک والیبال از سوی فدراسیون والیبال، با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۲ تیم در شهر فیروز کوه مرکز این ولایت آغاز شد.

بازی افتتاحیه بین تیم های والیبال وحدت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۲۰:۴۴
Background image

مسابقات جام زمستانی فوتسال میان ۲۷ تیم در مرکز ولایت دایکندی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست‌و هفت تیم که از چهار هفته به اینسو در مرکز این. . .

BACK TO NEWS