ننگرهار؛ رقابت‌های والیبال میان هشت تیم در لسوالی سرحدی گوشته آغاز شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۱۱:۱۴
ننگرهار؛ رقابت‌های والیبال میان هشت تیم در لسوالی سرحدی گوشته آغاز شد

رقابت‌های والیبال میان هشت تیم از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار روز گذشته به هدف اتحاد میان اقوام این ولایت در ولسوالی دورافتاده، ولسوالی سرحدی گوسته ولایت ننگرهار آغاز شد.

در این رقابت‌ها تیم‌های ( گوشته الف، ماماخیل، چکنور، خویزواتلان، گوشته ب، خیاربندی، لیسه سربلند و کابل‌کمپ ) اشتراک دارند. در نخست تیم‌های خویزو اتلان و گوشته الف در برابر هم به میدان رفتند که در نتیجه تیم خویزواتلان ه تفاوت ۰-۲ پیروز میدان شد.

هم‌چنان قابل ذکر است که این نخستین بار است در ولسوالی سرحدی گوشته رقابت‌های والیبال راه‌اندای می‌شود.

در همین حال در بازی دوم این رقابت‌ها امروز تیم‌های گوشته ب در برابر تیم چکنور به میدان خواهد رفت. و قرار است که این رقابت‌‌ها تا هفت روز دیگر ادامه پیدا کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۲۴
Background image

ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان شش تیم در شهر جلال‌آباد آغاز شد

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان شش تیم از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار با حمایت مالی موسسه اویک، در شهر جلال‌آباد مرکز این ولایت آغاز شد و یک هفته ادامه خواهد داشت.

در بازی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات منتخبه جودو میان ١٠٠ ورزشکار در شهر مزارشریف مرکز ولایت بلخ برگزار گردید

رقابت‌های منتخبه جودو از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، میان ١٠٠ ورزشکار در شهر مزارشریف مرکز این ولایت برای مدت یک روز دایر شد.

در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۳۲
Background image

مسابقات فوتسال میان ده تیم در ولسوالی نهرین ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های لیگ بی فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بغلان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۰ تیم که از دو ماه به اینسو در ولسوالی نهرین ادامه داشت، خاتمه یافت. . .

BACK TO NEWS