میدان وردگ؛ مسابقات فوتبال میان ۱۶ تیم در مرکز ولسوالی بهسود به پایان رسید.

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۵:۴۰
میدان وردگ؛ مسابقات فوتبال میان ۱۶ تیم در مرکز ولسوالی بهسود به پایان رسید.

رقابت های فوتبال که از دو ماه پیش با همکاری هیئت ورزشی ولایت میدان وردگ و هیئت ورزشی ولسوالی بهسودآغاز شده بود به قهرمانی تیم درخشان تگاب به پایان رسید.

در این مسابقات تگاب راموز، درخشان تگاب راموز، هلال راقول، اتحاد شاداب راموز، اتحاد دامن راموز، سراب، مندولیات پیتاب، نوجوانان تگاب راموز، امید هلمند، عدالت شینیه، عقابان کوه بابا، اتحاد پیتاب راموز، شهید حسین علی هشت درخت، اتحاد بایزید سرخ اباد، اتحاد مرگ و موسسه پیتاب هلمند شرکت کردند.

در فینال این رقابت ها تیم تگاب درخشان رامز رقیب خود تیم اتحاد شاداب را با اختلاف ۳/۱ شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

قابل یادآوری است که در پایان برای تیم ها و بازیکنان برتر کپ، مدال و هدیه های در نظر گرفته شده اهداء شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS