غزنی؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۴ تیم در ولسوالی گیلان

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۵۱
غزنی؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۴ تیم در ولسوالی گیلان

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۴ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی گیلان به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم اتلان شامرات در ۱۴ اور با از دست دادن ۷ ویکت خود ۲۰۵ دوش کرد و در مقابل تیم مکتب با از دست دادن تمام ویکت های خود ۱۹۵ دوش کرد و به تفاوت ۱۰ دوش تیم اتلان شامرات قهرمان شد.

این رقابت ها به هدف همدیگر پذیری ورزشکاران، تشویق جوانان به کرکت و رشد کرکت در این ولسوالی، در مدت یک ماه برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۲۲:۳۶
Background image

مسابقات منتخبه تکواندو میان ۳۰ ورزشکار در مرکز ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های منتخبه تکواندو WTF از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان سی ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.

. . .
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۲۲:۳۴
Background image

مسابقات کشتی رستمی میان ۲۰ ورزشکار در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های کشتی رستمی از طرف نمایندگی فدراسیون کورش با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست ورزشکار از مربوطات ولسوالی شهرستان برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۱۸
Background image

مسابقات دست کشتی میان ۱۷ ورزشکار در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هفده ورزشکار از مربوطات ولسوالی شهرستان این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این. . .

BACK TO NEWS