علی احمد پوپل بهعنوان سرپرست فدراسیون ورزشهای هوایی افغانستان تعیین شد
علی احمد پوپل، سکرترجنرال پیشین فدراسیون ورزشهای هوایی افغانستان، با فیصله بورد این فدراسیون و با حضور شماری از مسوولان و رهبری اداره ورزش کشور، بهعنوان سرپرست جدید فدراسیون ورزشهای هوایی افغانستان تعیین شد.
این تصمیم در جریان یک برنامه ویژه بهمنظور یادبود و گرامیداشت از استاد نوید پوپل، بنیانگذار و رئیس پیشین فدراسیون ورزشهای هوایی افغانستان، با حضور رهبری و مسوولان اداره ورزش کشور، اعضای بورد و شماری از ورزشکاران و دستاندرکاران این رشته اتخاذ و اعلام شد.
در این مراسم قاری حیاتالله رحمانی مشاور ورزشی اداره ورزش کشور، ضمن قدردانی از فعالیتهای فدراسیون ورزشهای هوایی، بر ادامه همکاریهای این اداره با فدراسیون تأکید کرده و آینده درخشانی را برای این رشته ورزشی آرزو نمود.
همچنان دادمحمد پاینده اختری رئیس امور المپیکی، با قدردانی از کارکردها و خدمات استاد نوید پوپل در راستای رشد و توسعه ورزشهای هوایی، برای علی احمد پوپل در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و بر ادامه فعالیتهای این فدراسیون تأکید نمود.
علی احمد پوپل پیش از این بهعنوان سکرترجنرال فدراسیون ورزشهای هوایی افغانستان ایفای وظیفه میکرد و بهمنظور جلوگیری از ایجاد وقفه در امور و فعالیتهای فدراسیون، بهعنوان سرپرست جدید این نهاد تعیین شده است.
