صعود تیم کوهنوردی مرکز به قله کوه‌‌پیاز در ولسوالی چارکنت بلخ

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۲:۰
صعود تیم کوهنوردی مرکز به قله کوه‌‌پیاز در ولسوالی چارکنت بلخ

تیم شش نفری کوهنوردی مرکز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، موفق به صعود ارتفاعات کوه‌پیاز در ولسوالی چارکنت شد.

در این صعود تیم مرکز فاصله ۲۳۰۰ متری را به هدف رشد ورزش کوهنوردی و ترویج فرهنگ کوهنوردی، به‌ مدت‌ یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

زابل؛ تیم غزنویان قهرمان رقابت‌های فوتبال جام اتحاد شد

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، رقابت‌های فوتبال را زیر نام جام اتحاد میان هفت تیم در شهر قلات، مرکز این ولایت برگزار نموده بودند که با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۵۷
Background image

سمنگان؛ رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن در شهر ایبک پایان یافت

رقابت های بزکشی با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در مرکز شهر ایبک پایان یافت.

اولاق هایی آخر این رقابت را پهلوان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۳:۵۵
Background image

کابل؛ محفل تقدیر از محمد یوسف کارگر به مناسبت عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فیفا برگزار شد

ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، طی محفلی از محمد یوسف کارگر رئیس فدراسیون ملی فوتبال افغانستان، به پاس کسب عضویت در کمیته تخنیکی و انکشافی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا). . .

BACK TO NEWS