سمینار سه روزه جمع آوری احسایه ، احیا ، توسعه و گسترش ورزشهای محلی و عنعنوی در ننگرهار دایر گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۷ - ۹:۷
سمینار سه روزه جمع آوری احسایه ، احیا ، توسعه و گسترش ورزشهای محلی و عنعنوی در ننگرهار دایر گردید

سمینار آموزشی سه روز از سوی هیت اعزامی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش در ولایت ننگرهار برای ۳۰ تن از مسوولین ورزشی ولایت های لغمان ، کنر ، نورستان و ننگرهار آغاز شد.

هیت اعزامی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش در ولایت ننگرهار تحت ریاست سید رسول افغانی مشاور حقوقی ، جانعلم حسنی عضو کمسیون حل منازعات ، وحیدالله سایل عضو بورد مشورتی ، فاروق الماس عضو کمسیون تقنین و چند تن دیگر شامل میباشند. طی سفر چند روزه که به ولایت ننگرهار دارند سمینار سه روزه را برای شاملین دایر نمودند.

در ابتدا عبدالسلام وزیر وال رییس تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار ضمن خوش آمدید گویی به هیئت متذکره روی اهمیت بازی های عنعنوی و محلی صحبت نموده افزود به تعداد دها بازی محلی وجود دارد که هر کدام به یک قوم ، قبیله ، یک ولسوالی و قریه مختص میباشد.

آقای وزیر وال گفت ورزش زمینه ساز انتقال فرهنگ و کلتور یک کشور است و جای افتخار است که امروز هیئتی از مرکز برای رشد آن به ولایت های مشرقی تشریف آوردند و خواهان گسترش بازی های محلی و عنعنوی کشور هستند.

سپس سید روسول افغان رئیس هیئت متذکره و مشاور حقوقی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش سخن رانی نموده افزود ورزش های محلی و عنعنوی در کنار بازی های ملی ، المپیکی و غیر المپیکی یک سرمایه و میراث وطن است باید برایش یک قاعده و رسمیات بدهیم که در تمام ولایات کشور رشد نماید و به کشور های همسایه انتقال یابد تا بتوانیم یک تصویر حقیقی از بازی های محلی و عنعنوی ایرائیه نمایم .

آقای افغان گفت بخاطر رشد و گسترش این بازی ها یک کمیسون در چوکات اداره ورزش ایجاد شده تا این ورزش به شکل درست و معیاری رشد وترقی نماید.

این سمینار آموزشی در بخش های جمع آوری احسایه ، احیا ، توسعه و گسترش ورزشهای محلی و عنعنوی توسط مسوولین پیش برده میشود.a

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS