زابل؛ رقابت‌های سامبو کورش میان ۴۸ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ - ۱۶:۴
زابل؛ رقابت‌های سامبو کورش میان ۴۸ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سامبو کورش میان ۴۸ ورزشکارِ چهار کلب، از سوی نمایندگی فدراسیون سامبو کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران کلب‌های هم‌راز، عمران پتیال، احمدالله و منیر احمد اشتراک داشتند که در پایان، ورزشکاران کلب‌های احمدالله، منیر احمد و هم‌راز به ترتیب مقام‌های اول، دوم و سوم را به‌دست آوردند.

این رقابت‌ها به مدت دو روز برگزار شد و در پایان، از سوی آمریت ورزشی این ولایت برای ورزشکاران برتر مدال، حکم‌های قهرمانی و وسایل ورزشی داده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۵۴
Background image

پایان یازدهمین دور رقابت‌های پروش اندام و فتنس زون شمال میان ۸۰ ورزشکار در سرپل

یازدهمین دور رقابت‌های پروش اندام و فتنس زون شمال میان ۸۰ ورزشکار از چهار ولایت‌ که از سوی نمایندگی فدراسیون پرورش اندام و فتنس در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۴۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام تابستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۰ تیم برای مدت دو هفته در ولسوالی اشترلی آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۴۶
Background image

بغلان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۴۰ ورزشکار در شهر پلخمری برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۴۰ ورزشکار از ولایت های بغلان و سمنگان برای مدت یک روز در شهر پلخمری دایر. . .

BACK TO NEWS