رقابت والیبال بین 40 تیم در ولسوالی صبری خوست آغاز شد
رقابتهای والیبال از سوی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش خوست مسابقه والیبال تحت نام مبارزه با مواد مخدر در قریه مولیوخوری ولسوالی یعقوبی صبری آغاز شده است.
در این مراسم که به همین منظور ترتیب داده شده بود، زمری سلانی رئیس فدراسیون والیبال، بزرگان قومی ، مسئولان دولتی ورزشکاران و بسیاری از ورزش دوستان شرکت داشتند.
در این مسابقات که به مدت یک و نیم ماه ادامه خواهد داشت 40 تیم حضور دارند.
زمری سلانی طی سخنانی در این مراسم گفت: اخیراً ورزش در همه زمینه ها پیشرفت زیادی داشته و این پیشرفت در همه بخش ها به خوبی در حال پیشرفت است.
رهبران و مسئولان در این قریه از اینکه مدیریت مرکزی توجه بیشتری به ورزش در این قریه داشته است تشکر کردند.
هدف از برگزاری این مسابقات وحدت، توسعه ورزش و رساندن ورزش به مناطق دوردست است.
در اولین دیدار این دوره از مسابقات، دیدار افتتاحیه بین تیم های «اسماعیل خیل نور احمد و لکنو رکیم» برگزار شد که این دیدار به سود تیم نور احمد به پایان رسید.
