دایکندی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۴۱
دایکندی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام تابستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۰ تیم برای مدت دو هفته در ولسوالی اشترلی آغاز گردید.

در نخستین دیدار این پیکارها تیم های شاهین و تیم یاران ای به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم شاهین با تفاوت ۲ـ۳ گول تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و توسعه این رشته ورزشی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۵۴
Background image

پایان یازدهمین دور رقابت‌های پروش اندام و فتنس زون شمال میان ۸۰ ورزشکار در سرپل

یازدهمین دور رقابت‌های پروش اندام و فتنس زون شمال میان ۸۰ ورزشکار از چهار ولایت‌ که از سوی نمایندگی فدراسیون پرورش اندام و فتنس در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۴۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام تابستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۰ تیم برای مدت دو هفته در ولسوالی اشترلی آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۰:۴۶
Background image

بغلان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۴۰ ورزشکار در شهر پلخمری برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۴۰ ورزشکار از ولایت های بغلان و سمنگان برای مدت یک روز در شهر پلخمری دایر. . .

BACK TO NEWS