دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۲۱:۲۱
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی اشترلی آغاز گردید

رقابت های فوتبال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت دو هفته در ولسوالی اشترلی آغاز گردید.

بازی نخست این مسابقات میان تیم های استقلال شیخ‌میران و تیم جوانان سیاده صورت گرفت، که در نتیجه تیم جوانان سیاده با تفاوت ۵_۷ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و رشد ورزش های اجتماعی میان جوانان عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۹
Background image

بلخ؛ مسابقات جودو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار گردید

رقابت‌های جودو از سوی نمايندگی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۱۰۰ ورزشکار در اوزان مختلف برای مدت یک روز در شهر مزار شریف دایر گردید.

در انجام این پیکارها از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۰
Background image
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۹:۲۲
Background image

برگزاری نخستین دور رقابت‌های پارا شوتینگ میان چهار ولایت در کاپیسا

نختسین دور رقابت‌های پارا شوتینگ (نشانه‌زنی با تفنگ‌های لیزری) با اشتراک ۲۵ ورزشکار چهار ولایت از سوی فدراسیون ملی پارالمپیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز. . .

BACK TO NEWS