دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک ۲۶ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

org2_admin
جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۰:۶
دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک ۲۶ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

رقابت‌های اتلتیک دوش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۶ ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده عصمت الله حلیمی مقام اول، علی‌خان افتخاری مقام دوم و احمد زاهدی مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد تفریح سالم میان ورزشکاران و رشد این رشته ورزشی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۵
Background image

غور؛ رقابت های لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ در این ولسوالی پایان یافت

رقابت های لیگ برتر ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک پایان یافت.

در دیدار نهایی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ده تیم با قهرمانی تیم جوانان سرآب به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام صلح و دوستی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۰ تیم که از چهار هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۱
Background image

کندز؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک هفتاد ورزشکار در ولسوالی قلعه زال برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۷۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS