دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک ۲۲ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۵۴
دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک ۲۲ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۲ ورزشکار برای مدت یک روز در منطقه بغل کندو ولسوالی اشترلی دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده خانعلی نظری با بدست آوردن بیشترین امتیاز و پیشی گرفتن از حریفان خود مقام اول، حنیف نظری مقام دوم و مصطفی هاشمی مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد سرگرمی سالم و ترویج فرهنگ دوش میان ورزشکاران جوان عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۲۱
Background image

زندگی‌نامه علی‌رضا احمدی؛ ستاره نوجوان فوتسال افغانستان

علی‌‌رضا احمدی در ماه دلو سال ۱۳۸۸ در شهر قم ایران به دنیا آمد. او از سه‌سالگی عاشق فوتسال شد و بیشتر وقت‌های کودکی‌اش را با توپ سپری می‌کرد. فوتسال برایش تنها یک بازی نبود، بلکه علاقه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۵
Background image

دست‌آورد و فعالیت‌های یک ساله آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان

بر اساس هدایات رهبری اداره ورزش کشور مبنی بر رشد و گسترش ورزش از مرکز به ولایت‌ها و از ولایت‌ها به ولسوالی‌ها؛ ازاول ماه حمل تا آخر ماه دلو سال ۱۴۰۴ براساس پلان سالانه، ۲۰۸ برنامه بزرگ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

امضای قرارداد رسمی میان فدراسیون ملی فوتبال افغانستان و سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور

فدراسیون ملی فوتبال افغانستان با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرارداد رسمی همکاری را با خوزه آنتونیو نوگیرا، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور از کشور برازیل، به. . .

BACK TO NEWS