تیم کفایت قهرمان رقابتهای والیبال بلخ شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۸ - ۱۱:۴۵
تیم کفایت قهرمان رقابتهای والیبال بلخ شد

رقابتهای والیبال در ولایت بلخ میان ده تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ دو هفته قبل آغاز گردیده بود روز گذشته باقهرمانی تیم کفایت به پایان رسید.

در فاینل این مسابقات تیم های کفایت و صحت عامه باهم به رقابت پرداختند که در نتیجه بازی این دو تیم ۱/۳ به سود تیم کفایت به پایان رسید.

در مراسم که به همین مناسبت گرفته شده بود برعلاوه مسوولین ورزش ، مسوولین نمایندگی فدراسیون والیبال ، نماینده های ادارات دولتی جوانان و علاقمندان زیادی اشتراک نموده بودند و در اخیر برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر کپ ، تقدیر نامه و لباس ورزشی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS