تخار؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۴:۱۶
تخار؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان هشتاد ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در شهر تالقان دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۴۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران و جوانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS