تخار؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۷۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۱۱:۰
تخار؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۷۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان ۷۰ ورزشکار برای مدت یک روز در چمن شهرداری شهر تالقان دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۳۵ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۸ - ۱۰:۵۵
Background image

لوگر؛ رقابت‌های ورزش های رزمی با اشتراک ۳۰۰ ورزشکار در پل‌علم برگزار شد

رقابت‌های رزمی در سبک سلف دانست با اشتراک ۳۰۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولايت لوگر، در مرکز شهر پل‌علم برگزار شد.

در اين. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۸ - ۱۰:۴۳
Background image

زابل؛ رقابت‌های دوش در ولسوالی شاجوی برگزار شد

رقابت‌های یک روزه دوش میان ۱۵ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون اتلتیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در فاصله ۱۸. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۸ - ۱۰:۳۹
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۸۰ پهلوان در چهاربولک برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۸۰ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در چهاربولک این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۰ جوری مساوی شد و ۳۰ پهلوان دیگر با شکست‌دادن. . .

BACK TO NEWS