بلخ؛ سمینار داوری و مربیگری کیک بوکسینگ با اشتراک ۱۵ تن آغاز گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۲۳:۴۲
بلخ؛ سمینار داوری و مربیگری کیک بوکسینگ با اشتراک ۱۵ تن آغاز گردید

سمینار داوری و مربیگری کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ و با اشتراک ۱۵ تن از داوران و مربیان این رشته ورزشی برای مدت چهار روز در شهر مزارشریف آغاز گردید.

در این سمینار‌ها مربیان و داوران اشتراک کننده موضوعات و مفاهیم کلیدی و پیشرفته و قوانین داوری را در راستای داوری و حکمیت بازی‌ها تحت نظر استاد حمید گلزاد فرا خواهند گرفت.

هدف از برگزاری این سمینارها آشنایی مربیان و داوران اشتراک کننده و مفاهیم اصلی داوری و مربیگری روز عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۱
Background image

پنجمین دور لیگ برتر والیبال افغانستان با اشتراک ۱۰ تیم در کابل افتتاح شد

دور پنجم لیگ برتر والیبال کشور، از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با اشتراک ۱۰ تیم برتر در شهر کابل آغاز شد. این رقابت‌ها در قالب دو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۵۴
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی دلارام

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در ولسوالی دلارام به پایان رسید.

در فینال این رقابت‌ها تیم جوانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۴۴
Background image

مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

رقابت‌های فوتبال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۱۶ تیم به‌مدت یک ماه در بازار جنده، مرکز ولسوالی گیلان این ولایت آغاز شد.

در. . .

BACK TO NEWS